AnttiKuosmanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen propaganda

Miten on mahdollista, että YLEn annetaan räikeästi VALEHDELLA?

YLE TV1:n kello 7:n uutiset; YLE kertoo, että "länsimaista" tulee suurin osa maailman kasvihuonekaasupäästöistä. (YLEn muiden juttujen mukaan, joita on vuosien varrella julkaistu, "länsimaita" ovat vain Euroopan länsiblokki, USA ja Kanada.) Euroopan itäblokki tuotti enemmän kasvihuonekaasupäästöjä asukasta kohti kuin länsimaat! 1990-luvulla itäblokin kasvihuonekaasupäästöt romahtivat, kun YLE:n suosima talousjärjestelmä romahti. Venäjän kasvihuonekaasupäästöt ovat edelleen moninkertaiset asukasta kohti esim.

Pahaa persua ken pelkäisi - Ei tietysti kukaan

Monet perussuomalaiset  antavat ymmärtää että perussuomalaisia pelätään. Monet perussuomalaiset antavat myös ymmärtää että heitä vainotaan ja Facebookin avulla tietysti. On se niin väärin. Siellä ne valvojat valvomossa istuvat persuejn tilejä poistelemassa.

Minua on kuitenkin jäänyt jokunen asia vaivaamaan.

Missä sijaitsee Facebookin Suomen valvomo, se paikka jossa luetaan persujen viestejä ja tilejä poistellaan hiki hatussa?

Sontaa varpaiden välissä

Tämä blogikirjoitus voi lukijan mielestä näyttää tietyn aatesunnan puolustuspuheelta, mutta minulle se on aivan muuta: puolivuosisata sitten tapahtuneen suuren maalta- ja maastapaon mukanaan kuljettaman nomadin viivästynyttä surumieltä menneen ja pitkälti menetetyn kotiseudun puolesta ja myötätuntoa siellä asuneita ja yhä asuvia pieniä ihmisiä kohtaan. Pieniä, väheksyttyjä ihmisiä on tietenkin muuallakin kuin syrjäseuduilla, mutta minua lähinnä ovat ne, jotka olivat minua lähinnä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä